Home » Over BYA-ALL Winkelwagen | Mijn Account  

Over BYA-ALL

Vanaf 1993 is BYAGala al actief in de kledingbranche. In het begin werd de lokale markt in Viet Nam voorzien van galakleding voor dames en heren. Na een gestage groei werd de handel uitgebreid tussen Viet Nam en haar buurlanden. In 1995 werd de Nederlandse markt voor het eerst verkend.

In 2000 werd BYA-Intermediair ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met als doel te bemiddelen tussen zakenpartners uit Nederland en Viet Nam. Enige tijd later werden BYAGala en BYA-intermediair samengevoegd en zijn we verder gegaan onder de naam BYA-ALL. Doordat BYA op vele gebieden actief is en kleding in alle maten levert, is er voor gekozen om ook ALL te gebruiken.

 BYA-ALL is gespecialiseerd in producten uit AziŽ: galakleding, trouwkleding en andere kleding. Ook kunnen er bijoux en andere artikelen voor speciale gelegenheden geleverd worde. BYA-All levert deze producten aan particulieren, retailers, grossiers en business-to-business accounts. Met onze zakenrelaties in het Verre Oosten hebben wij een jarenlange ervaring opgedaan.
Onze producten zijn verrassend, modieus en vernieuwend. Het is een collectie met een uitstraling die kenmerkend is voor BYA-All. U vindt een grote variŽteit aan materialen, vormen, sferen en ontwerpen, maar altijd commercieel interessant, uitermate marktgericht en met een marktconforme prijsstelling in veel gevallen zelfs Ďtailor-madeí en specifiek gericht op uw wensen.

 BYAJoux beschikt over een uniek assortiment bijouxartikelen, met een geheel eigen karakter waaronder kettingen, ringen en armbanden.

 BYAGala laat zien dat galakleding niet duur hoeft te zijn. De designs zijn modern maar ook tijdloos. De gebruikte stoffen zijn van hoge kwaliteit. Voor de vrouw heeft BYAGala een ruime sortering aan avondkleding, trouwkleding en zakelijke kleding. Voor zowel heren als dames kunnen wij kostuums op maat verzorgen. Ook kunnen wij uw eigen designs laten maken. Het is ook mogelijk dat wij uw bedrijfskleding verzorgen. 

 BYAaccessoires heeft een grote diversiteit aan producten. Vele producten zijn met de hand gemaakt en daarom uniek. 

 BYAIntermediair kan bedrijven door haar uitstekende contacten in AziŽ in contact brengen met een zakenpartner in Viet Nam en Thailand. Indien u zelf producten wilt gaan produceren, maar u weet niet hoe? Dan zorgen wij voor de professionele begeleiding van de productie, inkoop en verkoop. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk en door de uitstekende service zijn wij in staat zeer competitieve diensten te leveren.