Home » Gastenboek Winkelwagen | Mijn Account  

Gastenboek
Eindelijk heb ik mijn jurk na 4 weken ontvangen. De jurk is echt prachtig en is het wachten echt waard.
B.R. uit Nijmegen

Heel erg bedankt voor het op tijd bezorgen van de jurk! Ik heb er de prijs mee gewonnen voor de mooiste jurk van het galabal, dus dat is erg leuk!
D.K. uit Hoek van Holland

We hebben de jurk binnen gekregen en hij is werkelijk prachtig.
G.L. uit Velp

Ik heb vandaag mijn jurk ontvangen, eigenlijk eerder dan we afgesproken hadden, maar gelukkig was er iemand thuis om het pakket aan te nemen!! Maar de jurk is geweldig mooi en past perfect! Ik had nogal schrik dat deze misschien niet zou passen, verkeerd gemeten of iets dergelijks, maar integendeel! Het zit als gegoten! Het is ook een hartstikke mooie kwaliteit! In een woord: perfect! En zeker omdat het ook absoluut niet duur is. Ga het zeker aanbevelen aan andere mensen!
S.V. uit Helmond
Wij willen jullie even bedanken voor de mooie kleding dat wij tot nu toe hebben ontvangen en van de snelle service!
Alles is perfect en naar wens!
P.A. uit Lelystad
Vanmiddag hebben we onze bestelling binnengekregen, keurig op tijd... gelukkig! en een prachtige jurk! Hij past precies! Bedankt voor de snelle service!
H. S. uit IJsselstein

Heel hartelijk dank voor de snelle levering van mijn avondjurk, ben er zeer content mee. De jurk zit als gegoten. Zal de jurk binnenkort gaan dragen tijdens een promsconcert.
Hartelijk bedankt voor de goede service en klantvriendelijkheid.
M. W. uit Luinjeberd

Hartelijk dank voor jullie snelle verzending !! Wilde er even aan toevoegen dat jullie geweldig goed contact houden met de klant, en de afspraken al te goed nakomen.
Hierbij dus mijn complimenten aan bya-all. In de toekomst zal ik zeker weer een kijk nemen op jullie mooie site.
B.v.d.D. uit Beverwijk

Hartelijk dank voor uw service. Ik ben erg blij met de mogelijkheid om deze jurk door jullie op maat te laten maken.
N.G uit Bemmel

Graag wil ik nog even het volgende kwijt. Ik twijfelde nogal of ik er verstandig aan deed om een jurk via jullie/internet te kopen. Gezien jullie service tot nu toe en grote collectie, heb ik jullie aanbevolen bij 4 collegae en hoop dat zij het ook als positief ervaren.
K.M. uit Nieuwegein
Vandaag heb ik de jurk ontvangen... hij is prachtig!
Heel hartelijk bedankt.
A.S uit Hamburg (Duitsland)
Hartelijk dank voor de goede service! Ik stel het zeer op prijs dat jullie zo accuraat jullie klanten op de hoogte houden. Ik zal in mijn omgeving zeker positieve reclame maken voor jullie.
Y.H. uit Arnhem
Heel heel erg bedankt voor de snelle en goede service. De jurk is helemaal super. De jurk is heel netjes gemaakt. En een volgende keer kom ik zeker weer terug.
L.H. uit Groesbeek.
We willen jullie bedanken voor de zeer mooie jurk! Na een lange zoektocht voor een bruidsjurk kwamen we jullie site toevallig tegen op internet tijdens het zoeken naar nog meer adressen van bruidszaken.
Aangezien ik nogal klein ben, was het heel moeilijk om een mooie jurk te vinden. In de winkels hebben we veel leuke jurken gezien, maar net niet die ene. Of het was wel in mijn maat, maar ik vond het niet mooi. Of er was iets wat ik mooi vond, maar er moest zoveel aan gebeuren dat ik het niet meer zag zitten. Toen ik de jurk op jullie site zag had ik'm gelijk besteld. Het was heel erg snel geleverd en het paste perfect! Ik heb het dus ook iedereen aangeraden. 2 maanden na mijn bestelling zijn we getrouwd en het was een succes. Dus nogmaals hartelijk bedankt!
P.S. uit Culemborg
Bedankt voor deze jurk. Hij is in goede staat ontvangen! Zodoende perfect op maat gemaakt door jullie en uw atelier. Overigens is het erg schattig! Mijn complimenten!
B.C. uit Lanaken (BelgiŽ)
Vandaag hebben we de bestelde smoking ontvangen. Wij kunnen niet anders dan u de complimenten maken voor de de geleverde kwaliteit en service. Het pak ziet er schitterend uit en past goed!
E.R. uit Maasdijk
Ik dank u voor het geweldige advies.Ik zou willen dat ieder bedrijf zo geduldig is en zo'n goed advies gaf, ik zal u dan ook zeker aanbevelen bij ieder die mij vraagt over mooie kleding.
H.v.R. uit Stadskanaal
Vandaag mijn jurk ontvangen hij is prachtig en past perfect!
E.S. uit Arhus (Danmark)
Jurk ontvangen, mijn dochter vindt hem super.
J.d.E. uit Eindhoven
Ik wil graag bij u als klant bekend blijven, zodat ik toch voor het dagelijkse een mooie jurk of rok zou kunnen bestellen.
K.L. uit Smallingerland
Hai, ik heb een jurk bij u besteld en hij is werkelijk prachtig, het zou mijn trouwjurk zijn en hij staat beeldig!
B.S. uit Hillegom
Bedankt voor de prachtige trouwjurk. Het is echt mijn droomjurk. De jurk is van topkwaliteit en prachtig gemaakt voor een goede prijs. Iedereen verklaarde mij voor gek om een trouwjurk via internet te bestellen, maar ik heb er absoluut geen spijt van. Integendeel, ik ben blij dat ik mijn jurk heb gekocht. Een ander bedrijf had de jurk niet beter kunnen maken.
G.d.B. uit Wageningen
Het was netjes verpakt. Ik ben erg blij met de kleding een dikke kus voor de goede service.
C.U. uit Almere
Ik wil u bedanken voor de prachtige jurk, de verzorging en het is allemaal goed aangekomen. Het past geweldig. Mede dankzij jullie wordt onze trouwdag vast fantastisch.
R.v.d.S. uit Roermond
Wij willen jullie bedanken voor onze prachtige trouwkleding. Mijn maatpak en de trouwjurk van mijn vrouw paste geweldig. We hebben veel complimenten gehad op onze trouwdag.
B. en W. v.d. S. uit Amsterdam
Wat ben ik blij dat ik jullie site gevonden heb. Voor vergelijkbare jurken moet ik in de winkel meer dan het dubbele betalen. De jurk die ik ontvangen heb, ziet er fantastisch uit.
R.T. uit Rotterdam
Ik heb mijn kleedjes ontvangen. De kleedjes zien er veel beter uit dan op de foto.
J.d.C. uit Waregem (BelgiŽ)
Na lang zoeken heb ik eindelijk een trouwjurk in maat 7XL gevonden.
Ik wil u bedanken voor de prachtige trouwjurk.
De jurk is perfect en heeft een geweldige kleur.
D.S. uit Enschede
Hallo, jullie hebben het geweldig gedaan. Ik ben heel blij met mijn jurk.
J.B. uit York (England)