Home » B2B Winkelwagen | Mijn Account  

B2B
B2B zakenpartner

Bent u op zoek naar een zakenpartner in Vietnam, China of Thailand. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons uitstekende netwerk kunnen wij u in contact brengen met uw toekomstige zakenpartner. Wilt u zelf producten gaan produceren, maar u weet niet hoe? Wij zorgen voor professionele begeleiding voor productie, inkoop en verkoop. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk en door de uistekende service zijn wij in staat zeer competitieve diensten te leveren.

U wordt begeleid tijdens het gehele traject. Allereerst gaan wij inventariseren waar uw wensen liggen. Vervolgens gaan wij op zoek naar een geschikte zakenpartner. Nadat er een match heeft plaatsgevonden, verzorgen wij uw reis. Tijdens deze reis wordt u altijd begeleid door een van onze agenten ter plaatse. Onze contactpersonen zijn bekend met de gewoontes van het land en spreken goed Engels.

Wij werken op basis van no-cure no-pay. Nadat er een match heeft plaatsgevonden verplicht de opdrachtgever zich tot het betalen van het overeengekomen bedrag.

Voor de verdere afhandeling betaalt u een van tevoren vastgesteld bedrag. Onder de verdere afhandeling valt o.a. het begeleiden van het productieproces ter plaatse, het verschepen en het importeren.

Wij zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet.